topcarsrent.ro

Clauzele contractului serviciilor de inchirieri masini sunt foarte importante si va trebui sa le cititi cu atentie in cazul in care veti dori ca in perioada urmatoare sa optati pentru ele. In aceste conditii, in acest articol, veti avea posibilitatea de a descoperi informatii importante despre acest domeniu, iar mai apoi veti reusi sa luati cele mai potrivite deicizii pentru un transport cat se poate de eficient. Inainte de a inchiria o masina, este foarte important sa stiti care sunt regulile si obligatiile impuse si care sunt drepturile. Astfel, veti avea ocazia de a va informa si de a primi raspunsurile dorite in legatura cu serviciile de acest tip. Orice companie de inchirieri masini cu experienta in acest domeniu si care poate oferi servicii de calitate, poate oferi informatii complete pentru a va bucura de beneficiile dorite. Asadar in cele ce urmeaza veti gasi clauzele principale legate de un contract de inchirieri masini:

  • Clientul ce va opta pentru serviciile de inchirieri masini nu trebuie sa paraseasca teritoriul tarii, deoarece in cazul in care va face acest lucru poate suporta unele penalitati sau se poate retine o parte din garantie. In cazul in care veti avea nevoie de servicii de inchirieri pentru a pleca din tara, atunci este indicat sa spuneti companiei de inchirieri intentiile pe care le aveti, pentru a gasi o solutie avantajoasa. Oricum, autoturismele din cadrul flotei companiilor de inchirieri auto nu sunt asigurate cu casco international, ceea ce inseamna ca pot aparea unele neplaceri. Daca nu exista o asigurare internationala pentru masina si dumneavoastra veti parasi tara cu ea si are loc un eveniment neplacut, atunci va trebui sa platiti toate daunele.
  • Pentru a inchiria o masina orice persoana trebuie sa detina un permis de conducere si va trebui sa demonstreze acest lucru. Firma de ret a car va face copii xerox pe care le va tine indosariate pentru mai multe luni.
  • Pretul pentru inchirieri auto includ asigurari rca, casco iar optional, clientul poate incheia o asigurare full care il va scuti de unele neplaceri in cazul in care isi vor face aparitia unele evenimente rutiere neplacute. De asemenea pretul de inchiriere nu include contravaloarea combustibilului, ceea ce inseamna ca dumneavoastra ca si client va trebui sa suportati intreaga cheltuiala.
  • Despre predarea si preluarea masinii putem adauga ca se va face la locul stabilit in contract, iar in cazul in care un client va dori sa predea masina in alta parte, va trebui sa achite anumite taxe suplimentare.
  • Perioada minima a unui contract de inchirieri masini este de 24 de ore. Masina va fi inchiriata unei singure persoane, iar daca aceasta va instraina autoturismul va trebui sa suporte unele costuri suplimentare sau chiar retinerea totala a garantiei.
  • Referitor la nerespectarea regulilor de circulatie de catre client putem spune ca revine in responsabilitate acestuia, iar acesta va trebui sa suporte amenzile pe care le va primi din partea politie daca este cazul. Societate de inchirieri auto va fi absolvita de orice vina.

In cazul in care veti dori sa colaborati cu o companie din domeniul rent a car este indicat sa cititi cu atentie pagina online de termeni si conditii a companiei alese. In aceste conditii, veti avea posibilitatea de a va informa corect si de a sti care sunt clauzele importante si principale referitoare la inchirierea unei masini. Cu siguranta o masina inchiriata poate oferi foarte multe beneficii soferilor, iar in acest sens, putem vorbi despre confort, siguranta, flexibilitate si eficienta. Acestea sunt principalele caracteristici ale serviciilor de acest tip. Daca veti dori sa colaborati in acest domeniu cu o companie ce poate oferi mereu servicii prompte si de calitate este indicat sa intrati pe topcarsrent.ro. Aici veti gasi toate datele prin care va puteti asigura ca decizia pe care o veti lua este cea mai potrivita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *