Celebritate de dragul celebritatii: surorile Gabor

Faima de dragul faimei nu a fost inventata nici cu Kim Kardashian, nici cu Paris Hilton – acestea exista de foarte mult timp. Daca aveti in jur de 30 de ani sau mai mult, cu siguranta o stiti pe Zsa Zsa Gabor. Generatia mai noua nu o stie, nu doar pentru ca tinde sa fie mai ignoranta ca generatiile precedente, ci pentru ca nu are pentru ce. Gabor a fost incoronata Miss Ungaria in 1936, insa daca am sta sa memoram toate reginele frumusetii din lume, am pierde timp cat ne-ar lua sa vizionam un film de Martin Scorsese (adica, foarte mult).

Aceasta s-a casatorit pentru prima data in 1937, insa a divortat de primul sot pentru a se marita cu Conrad Hilton, proprietarul celebrului lant hotelier Hilton. Dupa ce a divortat si de acesta, s-a casatorit cu George Sanders, lucru care i-a aprins acesteia pofta de a juca in filme. Aceasta a debutat in 1952, insa rolurile sale nu au fost cu adevarat importante, iar filmele in care a aparut nu au avut un mare impact, in ciuda faptului ca a jucat alaturi de Marilyn Monroe, Kirk Douglas si Leslie Caron. Cum de a ajuns sa fie cunoscuta in toata lumea, insa? Prin faptul ca, dupa Hilton si Sanders, aceasta s-a mai casatorit de inca sapte ori. Surorile ei, Magda si Eva au procedat la fel, ambele fiind casatorite de sase, respectiv cinci ori cu diferiti barbati sus pusi. Zsa Zsa s-a culcat si cu fiul ei vitreg, Nicky Hilton, in timp ce Magda s-a casatorit cu fostul sot al lui Zsa Zsa, George Sanders. Cu sau fara legatura, acesta avea sa se sinucida un an mai tarziu, dupa divort.

Dintre toate, Eva a fost singura care si-a facut un nume, cat de cat, pe baza unor abilitati: a jucat in serialul “Green Acres” intre 1965 si 1971, imprumutandu-si vocea si pentru doua filme Disney, “Pisicile aristocrate” si “Bernard si Bianca”. Magda nu a jucat decat intr-un film, o comedie maghiara in anii 1930.

Dintre toate acestea, Zsa Zsa este singura care a avut un copil, care a murit in luna ianuarie a acestui an, la 67 de ani. Zsa Zsa este singura membra a familiei inca in viata, avand acum 98 de ani. Mama ei a murit la 100 de ani, Magda la 81, iar Eva la 76.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *