Celebritate de dragul celebritatii: surorile Gabor

Faima de dragul faimei nu a fost inventata nici cu Kim Kardashian, nici cu Paris Hilton – acestea exista de foarte mult timp. Daca aveti in jur de 30 de ani sau mai mult, cu siguranta o stiti pe Zsa Zsa Gabor. Generatia mai noua nu o stie, nu doar pentru ca tinde sa fie mai ignoranta ca generatiile precedente, ci pentru ca nu are pentru ce. Gabor a fost incoronata Miss Ungaria in 1936, insa daca am sta sa memoram toate reginele frumusetii din lume, am pierde timp cat ne-ar lua sa vizionam un film de Martin Scorsese (adica, foarte mult).

Aceasta s-a casatorit pentru prima data in 1937, insa a divortat de primul sot pentru a se marita cu Conrad Hilton, proprietarul celebrului lant hotelier Hilton. Dupa ce a divortat si de acesta, s-a casatorit cu George Sanders, lucru care i-a aprins acesteia pofta de a juca in filme. Aceasta a debutat in 1952, insa rolurile sale nu au fost cu adevarat importante, iar filmele in care a aparut nu au avut un mare impact, in ciuda faptului ca a jucat alaturi de Marilyn Monroe, Kirk Douglas si Leslie Caron. Cum de a ajuns sa fie cunoscuta in toata lumea, insa? Prin faptul ca, dupa Hilton si Sanders, aceasta s-a mai casatorit de inca sapte ori. Surorile ei, Magda si Eva au procedat la fel, ambele fiind casatorite de sase, respectiv cinci ori cu diferiti barbati sus pusi. Zsa Zsa s-a culcat si cu fiul ei vitreg, Nicky Hilton, in timp ce Magda s-a casatorit cu fostul sot al lui Zsa Zsa, George Sanders. Cu sau fara legatura, acesta avea sa se sinucida un an mai tarziu, dupa divort.

Dintre toate, Eva a fost singura care si-a facut un nume, cat de cat, pe baza unor abilitati: a jucat in serialul „Green Acres” intre 1965 si 1971, imprumutandu-si vocea si pentru doua filme Disney, „Pisicile aristocrate” si „Bernard si Bianca”. Magda nu a jucat decat intr-un film, o comedie maghiara in anii 1930.

Dintre toate acestea, Zsa Zsa este singura care a avut un copil, care a murit in luna ianuarie a acestui an, la 67 de ani. Zsa Zsa este singura membra a familiei inca in viata, avand acum 98 de ani. Mama ei a murit la 100 de ani, Magda la 81, iar Eva la 76.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.