Black Studio

Daca esti adepta lucrurilor scumpe si a cumparaturilor, atunci Black Studio este locul potrivit pentru tine. Eu sunt mult mai mult decat sigura ca ti-ar placea sa stii ca poti merge in orice moment al zilei vrei tu cu propria ta masina la cumparaturi, in orice magazin sau oras. O adevarata placere este atunci cand stii ca ai propriile tale lucruri, pe care nimeni nu ti le poate lua. Este si mai minunat cand stii ca iti poti permite chiar si ce nu ai, pentru ca ai un salariu care iti permite sa achizitionezi orice iti pofteste inima.

In cazul in care iti place sa fii mereu eleganta, sa vizitezi doar cele mai populare locuri si sa iesi in cele mai selecte localuri, atunci trebuie sa faci o schimbare. Daca iti doresti intr-adevar aceste lucruri, gasesti solutia pe care eu am gasit-o la Black Studio. Fiindca nu eram multumita de salariul care nu depasea niciodata 1.200 de lei lunar, m-am decis sa aleg alt job. Jobul de la Black Studio este mai mult decat perfect pentru nevoile pe care le am.

Cum am ajuns sa obtin 1.900$ lunar la Black Studio

Dintr-o coincidenta, am auzit ca se fac angajari la videochat de catre Black Studio. Curioasa din fire, mi-am dorit sa vad ce se afla in spatele acestui job. La urma urmei, nu aveam nimic de pierdut. Si chiar nu am pierdut nimic, ba chiar am castigat. Faptul ca am semnat contractul legal de colaborare cu Black Studio mi-a adus un bonus de angajare de 500$. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost ca prin acest contract puteam beneficia de somaj sau pensie, cand o sa fie cazul. La vechiul meu job aveam un contract pe care scria ca lucrez 4 ore, desi lucram 8. Din start, nu era legal si oricum nu puteam beneficia de pe urma lui, nici macar sa fac o rata la un computer sau ceva.

Legalitatea din acest punct de vedere m-a atras la Black Studio. Totodata, dupa angajare am aflat ca voi primi si numeroase bonusuri. Acestea incep de la 50$ si ajung si la 300$, depinde de performantele mele. Acest lucru m-a motivat, dar si comisionul ascendent. De la 50% din castiguri, puteam sa ajung la 70%. Ceea ce a insemnat ca puteam mereu sa castig tot mai mult, cu cat comisionul era mai mare.

Totul este foarte simplu de cand lucrez la Black Studio, pentru ca am parte de conditii optime de munca, de incaperi spatioase si luxoase, de siguranta, dar mai ales de 1.900$ lunar. Nu vreau nimic mai mult, am totul la Black Studio.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *