Ca sa avem o viata frumoasa si linistita trebuie sa facem modificari si compromisuri. In ciuda faptului ca ne-am dori ca toate lucrurile sa fie mereu la locul lor, trebuie sa facem anumite modificari in viata noastra.

Accepta-ti imperfectiunile, schimba-ti mentalitatea legata de frumusete

Nu este nimic de facut legat de bratele tale prea lungi si legat de coatele sau genunchii tai. Nu-ti poti schimba urechile mari sau labele si mai mari de la picioare, insa iti poti schimba mentalitatea in legatura cu ele. Imperfectiunile tale sunt imprefectiuni doar pentru ca asa le consideri tu  si tine numai de tine sa te accepti asa cum esti, cu defecte si restul.

Frumusetea este un standard pe care ni-l impunem noi insine si nimeni nu il poate defini intr-un mod obiectiv. Spune-ti ca esti frumoasa si lasa-ti imperfectiunile sa devina niste calitati definitorii mai degraba decat niste defecte de care ai vrea sa scapi, pentru ca niciodata nu vei putea.

Accepta-ti familia, schimba-ti prietenii

Nu-ti poti alege familia, insa iti poti alege prietenii. Chiar daca ai parte de o familie grozava, este la fel de important sa-ti mentii un grup de prieteni care iti sunt ca o a doua familie pentru ca toti stim ca in jocul vietii  avem nevoie de prieteni buni alaturi de noi.

Pentru ca uneori familia nu este suficeinta pentru a domoli durerea si singuratatea, dar si greutatile vietii. Asadar, chiar daca ai parte de o familie minunata sau daca ai una de care vrei sa fugi cat mai departe, alege-ti prietenii cu intelepciune pentru ca ei au tendinta sa-ti devina o altfel de familie.

Accepta-ti situatia, schimba-ti punctul de vedere

Ceea ce se intampla cu tine din cand in cand nu este ceva ce sa poti schimba, insa poti schimba felul in care reactionezi la aceste lucruri pentru ca nimic nu este mai rau decat cineva care nu stie cum sa se adapteze unor situatii.

Viata este prea scurta pentru a nu o trai la maxim si pentru a ne agita in legatura cu lucruri care nu se pot schimba. Invata sa-ti ajustezi asteptarile si sa-ti schimbi punctul de vedere astfel incat sa nu irosesti momente care ar fi putut fi altfel.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *