Cu totii stim ca imaginea este foarte importanta atunci cand vine vorba despre locul de munca. Prima impresie conteaza intotdeauna, insa pentru a pastra prima impresie buna avem nevoie de un comportament pe masura si de asemenea si de o vestimentatie pe masura. Munca la birou necesita o tinuta ingrijita deoarece noi reprezentam brandul nostru si trebuie sa ne promovam imaginea cat mai bine. Adoptarea unui stil calsic poate fi un mod potrivit de a ne prezenta la birou, insa asa cum facem eforturi sa evoluam din punct de vedere intelectual si personal, asa ar trebui sa facem si in ceea ce priveste tinuta noastra.

Inainte de orice, este necesar sa purtam materiale corespunzatoare pentru a evita riscul aparitiei transpiratiei, iar apoi este de dorit sa nu adoptam o tinuta indrazneata, adolescentina cu tot felul de aplicatii si de accesorii, cel mai bine este sa adoptam astfel de tinute in timpul liber sau la petrecerile la care participam, insa nu la birou. Tinuta pe care o adoptam trebuie sa fie una ingrijita si nicidecum una dezordonata si cu parul neingrijit deoarece acest lucru ar da de inteles faptul ca esti o persoana dezordonata care se va comporta in acelasi fel si la locul de munca.

Tinuta office nu trebuie sa fie prea colorata, insa e in regula in momentul in care ii dam un plus de culoare printr-un anumit accesoriu. In ceea ce priveste accesoriile, acestea nu trebuie sa ne invadeze, iar acealsi lucru se poate spune si despre machiajul strident care ne va duce mai mult cu gandul ca suntem pregatite de club si in niciun caz de birou. Asadar, este bine sa adoptam un stil office,iar o simpla rochita ne scoate din orice incurcatura, insa mai intai de toate trebuie sa tinem cont si de optiunile vestimentare ale celorlalti colegi dupa care ar trebui sa ne ghidam pentru a nu fi discrepanta dintre noi si ei foarte mare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *