Ce poti sa faci atunci cand esti singur

Multe persoane ar spune ca singuratatea nu este tocmai cea mai buna varianta. Ei bine, unele lucruri chiar se fac cel mai bine in singuratate.

Colinda magazinele second-hand

Aceasta este o activitate foarte placuta si revigoranta. Vei fi doar tu cu tine si parerile tale. Vei avea ocazia sa probesi o multitudine de haine fara ca cineva sa stea dupa fundul tau sau sa te grabeasca din spate. Nici vanzatorii nu sunt la fel ca in magazinele normale. Acestia te vor lasa pentru cat timp vei avea nevoie sa umbli prin magazin, sa probezi lucruri, ba chiar vei si putea negocia cu ei.

Mergi la spa

Nu stiu cum esti tu, insa eu consider ca cea mai buna metoda de rasfat personal este constituita din tratamentele corporale si masajele acelea minunate de la un spa.

Plus sauna, plus aromaterapie, plus bautura moca, plus multe alte beneficii. A merge singur intr-un asemenea loc este cea mai buna idee daca vrei sa evadezi din lumea in care te afli si sa iti rezervi cateva momente doar pentru tine.

Cumpara-ti o inghetata buna

Pentru asta, nu trebuie sa ai pe nimeni langa tine sau sa iti faci griji ca nu te vei simti bine. In cazul in care te vei rasfata singur cu o inghetata mare de ciocolata cu umplutura de vanilie si cocos sau fructul pasiunii, nu va trebui sa imparti cu nimeni nimic sau sa-i dai sa guste putin. Toata acea inghetata va fi a ta si tu te vei putea bucura in intregime de gustul ei racoritor.

Relaxeaza-te la bar cu o bautura in mana

Pe langa momentele cand iesi in oras cu prietenii, la masa sau la o bautura, exista si momente cand vei vrea sa testezi unele lucruri pe cont propriu, in care pur si simplu nu simti nevoia companiei unuia dintre prietenii tai.

Asadar, mergi intr-un local mai rasarit si aseaza-te la bar. Comanda-ti o bautura buna si experimenteaza aceasta senzatie de libertate printre oameni pe care nu ii cunosti inca. Cine stie, poate chiar vei ajunge sa cunosti pe altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.