Ce nu stiu baietii despre prietenele lor

646x404Data fiind slabiciunea noastra pentru comportamente stupide, este chiar remarcabil faptul ca barbatii  constituie cam 50% din totalul populatiei lumii. In legatura cu acest aspect, nu ar mai trebui sa ne surprinda faptul ca noi dam complet uitarii unele lucruri pe care le fac prietenele noastre.

Fetelor, nu ca nu suntem constienti sau ca nu ne pasa de ceea ce se intampla in vietile voastre, insa suntem prea naivi sa observam. Nu ne ucideti, va rugam; ne ocupam cu asta de unii singuri. In cele ce urmeaza voi preciza niste lucruri de care barbatii  ca si mine nu sunt constienti cand vine vorba despre prietenele noastre.

Ti-ai schimbat culoarea parului

Asadar, ti-ai schimbat culoarea parului de la castaniu aluna la o culoare mai aproape de nuanta caramelului. Nu imi pot da seama de diferenta. Daca ma vei intreba daca observ ceva nou la tine si eu voi spune nu, nu te supara; chiar nu imi dau seama de diferenta de nuanta a culorii parului tau. Pentru noi, barbatii, tot maro va ramane culoarea. Nu prea stim noi culorile, adica le stim, insa numai pe cele principale, si nu alte nuante cu denumiri ciudate.

Te-ai tuns

La fel ca si in caul anterior, daca nu ai facut vreo schimbare dramatica de hairstyle, atunci nu vom sesiza prea repede diferenta. Daca ti-ai ras parul ca Miley Cyrus, nu vom observa faptul ca tocmai ti-ai taiat cativa centimetri din parul tau lung. Daca este trecut de umeri, atunci este lung. Noi doar stim ca esti frumoasa oricum, si atat.

Ce nuanta de ruj porti?

Orice barbat care poate identifica o culoare ce nu este vizibila intr-un curcubeu este de natura indoielnica. Rujul tau este rosu, asta este tot ceea ce stim. In orice caz, iti sta foarte bine.

Iubitii prietenelor tale

Deci, Elena este combinata cu Eugen iar Raluca se intalneste cu cine? Prietena ta blonda se intalneste cu acel broker iar prietena ta cea mai usuratica se intalneste cu cine ii iese in cale in fiecare noapte?

Sa fim sinceri, ne vine destul de greu sa ne amintim chiar si de numele prietenelor tale cela mai bune, asadar nu te enerva pe noi atunci cand nu stim sa– denumi pe partenerii lor in parte. In orice caz, noi consideram ca esti cea mai draguta dintre toate prietenle tale si punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.