The-Best-Workout-Clothes-For-Women-In cele mai multe cazuri, avem nevoie de creativitate in a ne motiva pe noi insine pentru a ne lucra corpurile, pentru a face exercitii fizice, sport, dansuri sau orice altceva ce ne ajuta in dobandirea unui trup armonios si tonifiat. Unele femei creaza scenarii incredibile cand vine vorba de o motivatie serioasa pentru a face sport.

Una dintre aceste situatii este imaginarea unei imprejurari in care trebuie sa salvezi pe cineva de la un atac si trebuie sa fii mereu pregatit din punct de vedere fizic, sau in cazul unui atac la propria persoana, ba chiar la imaginarea unei situatii de razbunare a cuiva drag.

Unele femei se motiveaza cand vine vorba de activitatea fizica intensa pe care trebuie sa o faca ca sa scape de anumite kilograme in plus sau sa-si recapete silueta subtire de altadata, prin gandirea ca anumite alimente si bauturi pe care le consuma le pot dauna organismului, in asa fel incat sa le strice echilibrul instestinal.

Alte femei se gandesc ca timpul necesar pentru exercitiile fizice este un timp doar al lor, in care isi relaxeaza si elibereaza mintea de tot felul de alte ganduri, si gandesc pozitiv, in sensul ca aceste momente de liniste interioara nu numai ca le destreseaza si calmeaza, dar le si ajuta in contruirea unui corp cat mai aproape de cel visat.

Unele reprezentante ale sexului frumos sunt motivate de imaginea corpului lor din urma cu ceva timp, atunci cand li se parea ca era in apogeul sau si in cea mai buna forma, asa incat vor sa dea cat mai mult, sa-l lucreze, ca sa ajunga la fel cum era odata.

Pe langa imaginarea propriului corp intr-o forma cat mai buna, femeile se mai pun si in situatia unor vedete feminine, modele, cantarete sau artiste care arata intr-un mare fel si pe care toata lumea le adora si  le admira pentru felul in care arata, asta motivandu-le in a nu sta deloc degeaba si a se stradui cat mai mult pentru a-si atinge visul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *