Ce fac oamenii de succes!

Banii ca motivatie

In timp ce este adevarat ca a pune banii pe primul plan, in locul pasiunilor si viselor, nu este un lucru indicat, este totusi intelept. Cei mai multi dintre oamenii de afaceri gandesc cu premeditare si isi fac deja planuri pentru banii pe care cred  de cuviinta ca ii merita odata ce au inceput o afacere.

Nu este nimic gresit din a-ti dori ca munca grea pe care ai depus-o sa se transforme in bani in cele din urma. Ba chiar atunci cand cineva recunoaste ca tot ceea ce face este pentru a castiga banii mult visati, este de apreciat pentru ca este doar sincer.

Prietenii sunt de folos

Nu spunem ca oamenii de succes nu formeaza si mentin prietenii de lunga durata. Si totusi, atunci cand ti-ai pavat drumul spre succes si ti-ai dat seama de propria definitie a reusitei in afaceri, atunci se creaza o intelegere a faptului ca nimic bun nu rezista prea mult decat daca vei continua sa faci ceva in sensul asta.

Reusita, la fel ca si prietenii, este de mentinut in permanenta si necesita o continua intretinere si adaptare. Daca o relatie nu este mututal benfica, este in regula sa renunti la ea, si chiar si cei mai de succes oameni nu au o problema in a recunoaste asta.

Atitudine nemiloasa

Chiar daca nu multi oameni de succes isi incep ziua recitand o mantra personala care sa-i ajute in timpul ei, exist o mare parte care au chiar si o atitudine nemiloasa si dura in legatura cu persoana lor.

Sportivii au abilitatea de a se antrena si de a-si exprima in mod fizic agresiunea si dorintele, dar pentru multi afaceristi si oameni creativi, aceasta atitudine exploziva si pasionata trebuie exprimata in alte moduri in timp ce isi indeplinesc visele. Ei trebuie sa fie mai duri si mai rigurosi cu programul lor de zi cu zi, pentru a-si duce la bun sfarsit planurile de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.