Ce ar trebui sa stii despre relatiile de iubire dintre un barbat si o femeie

tumblr_m2wa4w3mPr1qeuv69o1_400Intr-o relatie de iubire, ambele genuri, atat femeile, cat si barbatii au anumite nevoi si dorinte care au nevoie sa le fie indeplinite astfel incat respectiva relatie sa fie una de durata, stabila, dar mai ales una solida si productiva. Fiecare dintre cei doi trebuie sa indeplineasca anumire cerinte, dar sa le fie si oferite anumite lucruri, mai palpabile sau mai putin palpabile.

Barbatii pun in majoritatea cazurilor accent pe ceea ce vad, la ei este important simtul vizual si trebuie sa le fie stimulat in principal acest simt, la femei pe de alta parte, pe langa simtul vizual si celelalte simturi au prioritate. Pe langa faptul ca trebuie sa fie si ele stimulate in mod vizual, le mai trebuie stimulate si alte simturi: cel auditiv, cel olfactiv, cel gustativ, dar mai ales cel tactil.

De asemenea, multi barbati se implica intr-o relatie de dragoste tocmai pentru ca vor sa obtina anumite placeri fizice, dar nu ii intereseaza de fapt ceea ce isi doresti si tu. Asa sunt unii oameni,  mai egoisti de fel, de aceea ar trebui sa nu fii surptinsa cand vei auzi ca te-a folosit doar pentru a se folosi de corpul tau.

Nici femeilor, dar mai ales barbatilor nu le plac situatiile in care faci pe victima. Tot ceea ce se intampla in viata ta, tot ceea ce ti se intampla este din cauza ta. Nu mai fa pe victima, pentru ca in sine esti responsabila pentru toate actiunile, credintele si gandurile pe care le ai si pentru tot ceea ce ti se intampla rau in viata.

De asemenea, este bine sa stii ca barbatii se vor maturiza mai greu, asta daca nu stii deja, si vor dori sa experimenteze multe chestii pana la o anumita varsta. Asadar, nu da vina pe ei atunci cand se vor desparti de tine sau te vor insela pentru altcineva, este in natura lor si asta nu prea se poate schimba. Mai bine intelege-i si pune-te in locul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.