Creativitatea nu este o atributie doar pentru cei creativi. Mai degraba aceasta este o stare mentala folosita de majoritatea angajatilor indiferent de domeniu. Multi cred ca aceasta este cheia catre o afacere de succes, chiar si un lumea in care a ajuns a fi un adevar cliseu.

Daca te-ai simtit lipsit de inspiratie in mod recent, nu ar trebui sa te simti neajutorat: Cercetarile arata ca poti dobandi creativitatea ca si cum ai invata orice alt lucru nou. Toata lumea are potential, dar nu toata lumea face un efort de a transforma acel potential intr-un punct forte.

Alege-ti un Hobby

Poti sa faci o adevarata investitie in activitatile creative de la locul de munca. Acestea sunt foarte folositoare mai ales daca e vorba de o activitate in echipa. Exercitiile, arta, muzica, sau activitatile sportive iti vor aduce mereu un plus de noutate in gandire si actiuni.

Pune timp deoparte pentru a gasi inspiratia de care ai nevoie

Este foarte usor sa te lasi prins de activitatile de la serviciu. Pentru a gasi mereu noi surse de inspiratie si sa te simti mai mereu „fresh” ar trebui sa iti programezi o perioada in care sa stai si sa incerci sa fii creativ. Poti alege sa citesti un roman, sa desenezi sau sa vorbesti cu un amic.

Sa te obisnuiesti cu gandul ca vei da gres

Este foarte important sa nu lasi momentele mai putin prielnice sa iti acopere gandirea. Trebuie sa fii mereu obiectiv si sa extragi lucrurile bune. Astfel vei fi increzator in gandurile si ideile tale in viitor. Lucru ce este esential in intalnirile de Branstorming si discutiile la locul de munca.

Alege sa iti colorezi biroul

Cinteaza sa ai un birou care este destul de colorat pentru a iti stimula creativitatea. Daca vei avea un mediu plictistor si o culoare moarta nu vei avea parte de creativitatea pe care ti-o doresti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *