rescuscgtCeea ce este dat sa se intample, se intampla in viata. Este usor de spus, dar este un concept simplu. Lucrurile care se intampla in viata nu pot fi mereu explicate sau schimbate, insa iti poti schimba drumul pe care sa ajungi la ele.

Soarta are un mod ciudat de a ne arata ca nu avem mereu control asupra a tot ceea ce ni se intampla, insa ne spune ca ne putem crea propriile drumuri, chiar daca nu putem vedea din prima unde ne pot duce acestea. Daca vrei sa schimbi ceva ce ti se intampla, schimba-ti drumul in viata. Accepta-ti viata, schimba-ti felul cum calatoresti prin ea.

Accepta faptul ca acum te afli intr-un anumit loc, schimba-ti locul unde vei merge de acum incolo. Poate ca nu iti place neaparat unde te afli in momentul de fata, insa ai puterea sa schimbi locul unde vei merge de acum incolo. Doar ce slabi isi lasa situatiile actuale sa le determine viitorul. Cei puternici si pasionati au grija de viitorul lor si nu lasa imprejurarile sa ii opreasca din a ajunge unde isi doresc de fapt.

Accepta alegerile pe care le-ai facut deja, schimba-le pe cele ce vor urma. Regretand in continuare ceea ce ai facut este ca si cum ai aduce in casa ta un borcan plin cu albine. Nu vei avea nevoie de ele si vei ajunge la un moment dat sa fii intepat de ele in timp ce te vei uita linistit la televizor.

Este ceva iresponsabil, periculos si foarte prostesc. Accepta-ti regeretele ca pe niste momente trecute cu care nu mai ai nimic de-a face in prezent si inceteaza a le mai aduce inapoi in viata ta. Nu-ti poti schimba greselile pe care le-ai facut in trecut, insa poti schimba modul in care le percepi in momentul de fata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *