botezz.ro

Momentul botezului este unul pe cat de mult asteptat, pe atat de emotionant. Face referire la trecerea in randul crestinilor, ceea ce pentru parinti si nasi reprezinta un eveniment major. Organizat minutios, acesta trebuie sa corespunda cu toate cerintele estetice si de design, sa tina cont de simbolistica si de traditiile legate de acest tip de eveniment.

Este o idee deja cunoscuta faptul ca va fi necesar un trusou pentru cel mic. Adaptate pentru ca in functie de detalii si cromatica sa fie potrivit unui baietel sau unei fetite. Alegerea apartine de regula nasilor, insa un astfel de set este standard pentru ca sunt obiecte ce deservesc unor momente specifice. Rolul mai ales practic al elementelor parte din acest trusou demonstreaza ca sunt piese indispensabile.

Continutul unui trusou si ce scop are acesta

Trusoul este compus din mai multe piese, printre care si vestimentare. Contine de regula ceea ce este necesar pentru ceremonia religioasa. Cum toate aceastea au nevoie sa pastreze de regula o tema si un design, sunt realizate specific si prezentate intr-o cutie speciala desigur, pentru a demonstra caracterul special al evenimentului pana la urma.

Trusoul trebuie sa contina:

  • Prosop special pentru bebelus.
  • Panza de mir.
  • Sticla pentru mir.

Acestea sunt un strict necesare. Insa pentru un trusou complex se va tine cont si de necesarul de paturica – aceasta va deservi pentru confortul termic al celui mic cat timp dureaza slujba specifica intre botezul la propriu si miruirea copilului. Se adauga de asemenea articole vestimentare si accesorii precum un body, ciorapi, tinuta, incaltamintea, pampers. Un element foarte important se refera de asemenea la lumanare, la care se adauga si elementele simbolice ce tin de cutia pentru suvinta de par, prosop pentru preot, un sapun de asemenea si un set de acest gen si pentru moasa – dupa caz si traditiile fiecaruia.

Trusourile personalizate

botezz.ro

De-a lungul timpului s-au facut remarcate preferintele pentru un stil aparte, care sa multumeasca mai mult pe nasi si pe parinti si sa fie echivalentul unei tinute deosebite conform cu evenimentul de asa natura. De aceea, au aparut trusouri personalizate botez ce tin cont de metode aparte de realizare a seturilor de acest gen.

Prin metode de tip brodare se pot personaliza aproape toate piesele. In acest sens cel putin panza de mir este cel mai adesea dorita sa fie personalizata, cu numele bebelusului si data evenimentului, precum si fasa parte din acest set. Nu este insa exclus ca si alte piese sa fie pe aceeasi lungime de unda.

Aparte de acest aspect, trusoul personalizat se refera de asemenea la alegeri aparte de cele standard. Spre exemplu, cei de la BotezZ.ro pun la dispozitie optiunea de a alege mai multe piese parte din trusou, completand cu aceeasi tematica.

In plus, lucrurile sunt realizate manual, dupa preferinte se pot alege materialele si accesoriile. Nu in cele din urma din punct de vedere cromatic se pot alege piesele ce corespund cu o anumita tematica a botezului.

O cutie personalizata de asemenea va fi cireasa de pe tort, o demonstratie a faptului ca trusoul este special dedicat celui mic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *