barbatSperam la barbati adevarati care sa ne cucereasca cu masculinitatea lor, care sa ne promita ca o sa aiba grija de noi si ca doar alaturi de ei vom fi cu adevarat implinite si fericite, insa chiar daca pare mai mult un vis, sperante exista. Iata cateva dintre criteriile in care ar trebui sa se incadreze un barbat adevarat.

Are grija de sine: de mintea si corpul lui

Trupul sau ii este ca un templu iar mintea sa este cel mai inalt dintre preoti. Barbatul adevarat traieste dupa propriile credinte, filosofii de viata, si se ghideaza tot timpul dupa instinct. El stie cel mai bine ca pentru a se simti bine, trebuie ca mai intai de toate sa se simta sanatos.Este o masinarie bine unsa, atat in interior, cat si in exterior.

Te sustine pe tine si visele tale

Te incurajeaza si te sustine permanent in legatura cu ceea ce iti doresti si cu planurile tale, mentinand lucrurile pozitive. Exista barbati care sunt negativisti, iti spun ca nu poti face ceva, ca nu poti duce la bun sfarsit o sarcina, care sunt foarte daunatori si otravitori pentru tine si viitorul tau. Barbatilor adevarati nu le place sa foloseasca termenul de „nu”, mai ales cand vine vorba de femeia iubita.

Nu se plange de anumite lucruri pentru ca este constient ca asta nu va duce la vreun rezultat pozitiv

Lasa la o parte toate impedimentele si produce rezultate. Plansul si descurajarile sunt pentru oamenii slabi. El este un adevarat barbat matur.

El ia deciziile, insa este de acord ca tu sa preiei cateodata fraiele

Nu este cazul in aceasta situatie sa ai parte de conversatii de genul „ce trebuie facut acum” si „nu stiu, oricine vrei tu”. Daca il vei intreba ce doreste sa faca, iti va da o serie de optiuni, si nu iti va adresa tot o intrebare la randu-i.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *