Fire-Phone
Fire-Phone

Intr-un final telefonul mult asteptat realizat de cei de la Amazon este aici. Este primul telefon realizat de compania consacrata in vanzarile online. Din punct de vedere al specificatiilor detinute de telefon, acesta se incadreaza in speculatiile realizate inainte de lansarea acestuia.

Telefonul dispune de un display ce masoara in diagonala 4.7 inch care este acoperit de Gorilla Glass 3 pentru o rezistenta sporita la zgarieturi. Sub acest display vom gasi un procesor de 2.2 Ghz ce va rula folosind cele 4 nuclee Snapdragon cu care vine alimentat si 2 GB de memorie RAM. Putem spune ca telefonul este unul din gama de top a smartphone-urilor din ziua de astazi dar nu unul care are pretentii la titlul de cel mai bun telefon al momentului.

Au fost facute multe speculatii intainte de lansarea telefonului. Una din cele mai discutate fiind aceea ca telefonul va veni cu un display 3D. Idee ce pare sa fi cuprins eventualii cumparatori. Amazon a venit cu o solutie care sa cu siguranta va fi pe placul utilizatorilor. Aceasta este numita „dynamic perspective”. Prin intermediul perspectivei dinamice, utilizatorii vor avea parte de un efect 3D in timp ce misca telefonul. Mai exact 4 camere individuale aplasate in colturile telefonului vor urmari fata utilizatorului si in functie de distanta si miscarea acestiaa in comparatie cu telefonul, interfata sistemului de operare se va schimba pentru a oferi un efect 3D.

Pe langa aceasta tehnologie telefonul vine cu posibilitatea de a naviga pe sistemul de operare prin simpla inclinare a acestuia. Nu este o tehnologie noua, dar in telefoanele de pana acum, nu a fost integrata la fel de bine cum ne-am fi asteptat.

Amazon este o companie care a inregistrat un succes iesit din comun cu produsele sale, insa au facut aceasta prin oferirea unor servicii impecabile. Desi telefonul nu este unul extraordinar Amazon se bazeaza pe serviciile lor mai mult pentru a cuceri piata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *