Prezi
Prezi

Cu siguranta ca ai folosit de multe ori programul PowerPoint. Cu ajutorul acestui software poti realiza prezentari profesionale pentru diferite proiecte fie ele pentru scoala sau in afaceri. Desi este un program destul de usor de folosit si versatil, exista mai multe alternative pentru acesta pentru a crea o prezentare diferita.

1. Knovio

Software-ul este gratuit, spre deosebire de PowerPoint, si vine cu o serie de elemente noi. Folosind programul poti incorpora intr-o prezentare fisiere video si audio foarte usor. Poti modifica o prezentare PowerPoint actuala folosind acest program. Este o alternativa de luat in considerare mai ales ca nu ai o limita de video-uri si fisiere audio pe care le poti integra in prezentarea ta, chiar daca ai un cont gratuit.

2. Prezi

Folosind prezi vei ajunge sa creezi prezentari la care pana acum doar te gandeai. Programul iti ofera un mod inedit de a realiza prezentarile si este foarte usor de utilizat. Vei putea scrie tot continutul de care ai nevoie pe o singura plansa, apoi vei putea indica modul in care continutul este descoperit si prezentat. Prezentarile realizate cu Prezi sunt foarte dinamice si interactive.

3.  PownToon

Este o aplicatie care iti da libertatea de a crea fisiere video folosind animatii sofware foarte usor. Nu ai nevoie de cine stie ce cunostinte tehnice sau sa fii un programator pentru a putea realiza astfel de elemente.

4. Hakiu Deck

Programul este unul deosebit de usor de realizat si te ajuta sa iti creezi prezentarile intr-un mod inedit. Poti face asta prin adaugarea de text si imagini. Poti lucra online la prezentarea ta si chiar de pe o tableta, programul avand o aplicatie destinata acestor dispozitive.

5. Emaze

Prezentarile realizate cu acest sofware sunt pur si simplu incredibile. Ai o gama foarte larga de sabloane din care poti alege pentru a iti realiza prezentarea perfecta. Poti folosi programul pentru o perioada limitata de timp, mai exact o singura luna de acces gratuit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *