Foarte multe femei si barbati isi doresc cu tot dinadinsul sa slabeasca si sa arate cat mai bine. ne dorim sa ne aflam in centrul atentiei si sa avem o silueta de invidiat. Totusi, consumam anumite alimente care nu fac decat sa ne dauneze siluetei. In continuare vom afla care sunt aceste alimente care se declara a fi „dusmanii” siluetei noastre. Iata care sunt:

  • In primul rand, alimentele de fast-food nu fac decat sa ne faca rau. Chiar daca e pizza cu blat subtire, nu iti aduce niciun beneficiu cand tii cura de slabire. Pizza contine faina alba plus tot felul de grasimi. La 100 de grame de pizza avem in jur de 250 de calorii, insa nu se intampla niciodata sa consumam doar 100 de grame. Daca te afli in oras cu prietenii tai si ti se pare aiurea sa refuzi o felie de pizza, limiteaza-te doar la o felie.
  • De asemenea, produsele de patiserie sunt considerate a fi dumanii nostri. Fie ca sunt merdenele, covrigi, placinte sau tarte, aceste produse nu trebuie incluse in regimul de slabire. Produsele de patiserie sunt preparate din faina alba, grasimi, aditivi si margarina, ceea ce le transforma in adevarate bombe calorice. Ele nu contin deloc nutrienti si nu aduc nimic bun organismului, doar o falsa senzatie de satietate.
  • Prajiturile nu sunt nici ele foarte utile atunci cand vrei sa slabesti. Prajiturile de la cofetarie sunt adevarate bombe calorice. Ele contin zahar, margarina, arome, faina alba, frisca si tot felul de alte ingrediente care iti vor intrerupe cura de slabire si te vor face sa iti doresti sa mananci mai mult. Nici prajiturile in casa cu multe creme, zahar, faina alba nu trebuie consumate in timpul curei de slabire, deoarece ingrasa la fel de mult. Singura calitate a lor e ca nu contin chimicale ca cele de la cofetarie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *