Fiecare varsta are frumusetea sa insa cum timpul este neiertator ajungem inevitabil la acelasi prag; mai devreme sau mai tarziu ne confruntam cu riduri si schimbari de aspect puse pe seama imbatranirii. Nu putem face altceva decat sa stopam cel putin de moment aceste efecte. Si cum alimentatia joaca un rol important iata cateva alimente minune care ne incanta nu numai cu gustul lor desavarsit ci si cu o terapie de efect in timp pentru aspectul fizic:

  1. Ciocolata neagra. Iti aduce si energie, ajuta inima si memoria.
  2. Ananasul. Contine bromelina si la randul sau aceasta este responsabila cu purificarea sangelui, reducand inflamatiile de asemenea.
  3. Vin, ceai. Este deja cunoscuta ideea ca un pahar de vin rosu pe zi imbunatateste sanatatea. Insa nici ceaiurile nu sunt mai prejos, ajutand sistemul imunitar.
  4. Fructe si legume- in forma lor naturala, crude. Acestea combat semnele de imbatranire, pastrand un nivel bun al sanatatii intregului organism. Cu actiune in varii forme se cunoaste o imbunatatire in modul in care te simti si in modul in care arati. Si mai cu seama cand vine vorba de fructele de padure acestea contin antioxidanti, contin multa vitamina C astfel ca vizibil tenul va fi unul mai fin.

Insa dincolo de astfel de alimente conteaza modul in care le combini si pe termen lung modul in care tii cont de o dieta. Asta inseamna sa adopti un stil de viata sanatos si nu o incercare de moment. Si mai mult decat atat cercetatorii spun ca a prelungi viata se coreleaza si cu mentinerea unui nivel de greutate potrivit varstei si inaltimii, cu grija pentru sanatatea mintala de asemenea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *