salus it600 smart home

La un moment dat in viata, fiecare roman s-a confruntat cu problema facturilor prea mari la intretinere. Unii inca mai trec prin aceasta situatie deloc placuta si chiar epuizanta. Nu este ceva in care ar trebui sa te complaci, mai ales daca nu iti permiti sa mai faci nici o investitie pe langa sau daca abia reusesti sa asiguri cele necesare unui trai decent.

In general, ai de platit atat de mult la caldura, fie pentru ca sistemul pe care il folosesti nu este cel mai bun, fie pentru ca anumite locuri favorizeaza pierderile de caldura, fiecare locuinta este atat de mare incat nu faci fata sa o incalzesti pe toata si exemplele pot continua. Trebuie sa le iei pe toate la rand si sa vezi care este in fapt motivul pentru care facturile lunare sunt peste asteptari de mari si ce poti face in acest sens.

Iti prezint mai jos cateva dintre elementele pe care ar trebui sa le verifici. Este posibil sa fie in regula, dar nu ai de unde sa stii pana cand nu te interesezi corespunzator.

  • Ai o izolatie buna?

Te-ai gandit vreodata ca vechea izolatie poate constitui motivul pentru care nu reusesti sa atingi confortul optim in locuinta si pentru care deseori platesti mai mult decat estimezi? Ar putea fi necesara inlocuirea sa, mai ales daca de la bun inceput materialul nu a fost cel mai eficient. Este intr-adevar o investitie putin mai costisitoare, insa observi imediat rezultatele si asta se reflecta si in pretul facturilor pe care le vei avea de platit.

  • Cum etanseizeaza ferestrele si usile?

Nu stiu in ce masura te-ai ingrijit de sistemele de inchidere si de deschidere, insa trebuie sa stii ca si acestea reprezinta factori care influenteaza costul facturilor. Cum? O folosire necorespunzatoare duce la defectarea lor. Spre exemplu o garnitura uzata favorizeaza curentii de aer, care se resimt atunci cand stai in zona. Imagineaza-ti ca pe aici pierzi cantitati mici, dar sigure de caldura. Cheama un specialist in domeniu daca nu te pricepi la asta si remedieaza eventualele probleme.

  • Folosesti un termostat pentru centrala?

Uneori, nu este suficient sa ai o centrala termica performanta cu functii suplimentare extraordinare. Desi te astepti ca acesta sa iti asigure confortul termic optim in interior, parca sumele de platit pentru caldura sunt mult mai mari si tu tot nu te bucuri de o locuinta perfect incalzita.

In acest sens iti recomand un termostat ca Salus iT 600 Smart Home. Nu stiu daca ai mai auzit de el, insa multi il folosesc si se declara multumiti de rezultatele pe care le aduce. Este dispozitivul care iti permite sa reglezi si sa controlezi valorile temperaturii chiar si atunci cand te afli la distanta. In fapt, acesta este un sistem alcatuit din mai multe elemente, toate contribuind la acest scop.

Uneori, poate fi vorba si de combustibilul pe care il folosesti. Sunt lemnele suficient de uscate? Si acest detaliu conteaza, deseori intr-o foarte mare masura chiar. In orice caz, iti recomand sa ai in vedere cele de mai sus si sa faci asta din timp pentru ca iarna urmatoare sa nu te prinda nepregatit. Daca te intereseza un termostat inteligent de calitate, gasesti solutii diverse pe saluscontrols.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *