Program de dimineataTrezirea. Indiferent de timpul in care te-ai pus la somn, alarma ta ar trebui sa sune in fiecare dimineata in acelasi timp, 7 zile pe saptamana. Cand am inceput acest propriu program, am ales 4 dimineata si astazi, indiferent de timpul in care mergeam la munca, ma trezesc la ora 4 dimineata fara ajutorul unei alarme. Am mers la somn si la 2:30 dimineata si totusi m-am trezit automat la 4:00 simtindu-ma bine.

Somnoros dupa amiaza. Cu totii am auzit unele tari incurajand puiul de somn de dupa amiaz. Ei bine, si eu. Pentru amiaz, mananc un sandwitch si cand este posibil, si doar cand ma simt obosit, nu zilnic, trag un pui de somn de 20 de minute. In loc sa stau la birou la amiaz, ma voi urca in masina si voi merge intr-o rezervatie naturala, in spatele unui mall si voi manca, apoi voi aprinde radioul pentru un mic somn. Ma trezesc total reimprospatat. Este putin straniu, fiindca energia pe care o am dupa acest pui de somn de la jumatatea zilei imi recapata usor energia pe care o aveam dimineata.

Aceste lucruri simple, au creat un ceas cu alarma care se ajusteaza singur inauntrul corpului meu. Intrucat ma trezesc la exact acelasi timp in fiecare dimineata, corpul meu stie cum sa se adapteze. Dupa amiaza, imi va spune sa merg mai devreme la somn daca sunt obosit. Pe partea cealalta, daca corpul meu are energie, pot scrie pe acest blog sau sa fac ceea ce am nevoie, pana la 1 dimineata daca vreu. Acest lucru este esential datorita unei eliberari de hormoni care se intampla intern. Sunt programat sa fiu somnoros cand trebuie sa fiu si sa fiu productiv cand nu sunt.

Gandeste-te ce ai putea face cu aceste 5 ore adaugate in plus pe zi. Nu vreau spun ca trebuie sa te trezesti la 4 dimineata, dar de fapt te gasesti incercand sa adormi sau uitandu-te la TV pentru ore in noapte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *