campioniPentru tinerii din ziua de astazi va fi poate putin mai greu sa realizeze ca a  te bucura de calatorie, adica de viata, este mai placut si mai satisfacator decat a ajunge la destinatie, adica de a-ti face o cariera, un nume. Si sunt mult mai multe chestii de care sa te bucuri pe parcurs, pe care sa le sarbatoresti si de care sa profiti, asta pana sa ajungi la capatul drumului si sa fii un om implinit.

De fapt oricum nu vom fi niciodata cu adevarat impliniti. Tot timpul vom cauta sa facem mai mult, sa ne fie mai bine, sa ajungem mai sus. Sta in natura noastra omeneasca.

Mai putina drama

Odata ce am pasit pe drumul vietii, duse vor fi zilele in care ne certam cu prietena cea mai buna legat de tinuta pe care o vom purta in club sau cine va sta in pat si cine pe canapea, atunci cand prietenul este plecat din oras.

Acum, va veti certa doar pe chestii cu mai multa greutate, cum ar fi cine va manca acea ultima bucata de pizza dupa o noapte de betie si cine va fi cea care ii va deschide baiatului cu livrarile.

Vei descoperi cine esti

Vei incepe sa descoperi destule despre tine, prntre care si faptul ca nu accepti si nu iti place sa stai intr-o relatie de prietenie daca acesti prieteni sunt falsi sau faptul ca o cariera in industria relatiilor publice nu este de tine. Vei descoperi la un moment dat ca iti place mai mult sa stai in casa intr-o sambata noaptea, decat sa iesi in club, si ca preferi vinul rosu, celui alb.

Poate ca par a fi lucruri mici si nesemnificative pentru altii, insa pentru tine sunt lucruri suficient de importante, care iti dau valoare si care te-au ajutat sa te descoperi pe tine, cel adevarat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *