Cea-mai-buna-versiuneSpune adevarul

De cele mai multe ori, oamenii cred ca intr-o relatie de prietenie oamenii isi spun doar lucrurile pe care vor sa le auda unii de la ceilalti. In timp ce aceasta metoda este cea mai buna si mai usoara, nu este cea mai potrivita metoda. Intotdeauna ar trebui sa-ti incurajezi prietenii sa isi traiasca vietile intr-un mod cat mai indraznet, de cele mai multe ori acest lucru implicand si niste dragoste mai dura.

Prietenii tai poate ca nu vor fi foarte incantati de ceea ce vor auzi de la tine, dar daca aceste vorbe sunt insotite de dragoste si de tact, in cele din urma acestia vor realiza ca de fapt tu nu le vrei decat binele, si poate iti vor si aprecia sfaturile. Atunci cand oferi critici constructive, nu-ti insulta niciodata prietenii  si intotdeauna retrage-te daca sfaturile nu-ti sunt solicitate.

Sarbatoreste evenimentele din viata celor apropiati

Daca cineva apropiat tie naste, isi boteaza copilul, face nunta, tine o petrecere de burlacie sau orice alt gen de eveniment special, daca iti este un prieten bun, ajuta-l cu entuziasm. Din nou, nu-i trimite un mesaj de genul „Anunta-ma daca ai nevoie de ceva!”, nu este suficient. Cea mai buna metoda de a-ti arata sprijinul si bucuria pentru acele evenimente speciale din viata lor este prin a te interesa in ce mod ii poti ajuta si nu daca ii poti ajuta.

Fa un efort mai mare

Pana de curand, ma dedicam in cea mai mare masura in relatiile de prietenie pe care le aveam. Faceam planuri, le duceam la bun sfarsit si faceam lucruri pe care poate nu mi le doream, doar pentru ca ma interesa ca prietenii mei sa fie fericiti. Oricum, relatiile solide vor impune compromisuri si prietenii tai adevarati vor imparti sarcinile in mode egal cu tine cand va veni vorba de planuri si alte astfel de lucruri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *