Fiecare trece prin acest lucru de cateva ori in viata sa . De aceea este important sa cunosti cateva reguli inainte de a merge la un interviu.

In primul rand conteaza cum arata Cv-ul tau deoarece esti chemat la interviu in functie de tipologia cv-ului . Un lucru foarte important de care trebuie sa stii cont este vestimentatia . Este de preferat sa te imbraci cat mai simplu si mai elegant la un interviu . Pe scurt trebuie sa fii prezentabil.

De asemenea este foarte important sa fii punctual . Daca intarzii din prima cu siguranta vei lasa o impresie proasta. Este recomandat sa ajungi macar cu 5 minute mai devreme.

In general este bine sa stii sa te vinzi adica sa nu ratezi ocazia sa spui tot ce crezi ca este esential in obtinerea unui job. Trebuie sa stii sa ii convingi pe cei din jur ca tu esti cea mai buna alegere.

Un alt lucru important este sa ai grija la detalii . Comunicare non-verbala exprima multe . Nu fiti agitati incercati sa aveti o pozitie cat mai corecta a corpului si in special zambiti .

Este bine sa va informati despre compania respectiva inainte sa mergeti la interviu . Multi angajatori au obiceiul sa te intrebe ce cunosti despre firma lor si nu ar pica tocmai bine sa zici nimic . Citeste cateva informatii de pe internet inainte sa mergi la interviu.

Un alt lucru esential este sa nu-i vorbesti de rau pe angajatorii din trecut sau firmele la care ai lucrat . Acest lucru nu ar putea pica tocmai bine.

Sa nu intrebi despre salariul din primele momente . Este bine sa astepti probabil in timpul interviului ti se va confirma acest lucru. De asemenea este important sa ai o atitudine pozitiva si un comportament polticos.

Un lucru esential pe care trebuie sa il retii este acela ca nu trebuie sa intervii in discutie atunci cand vorbeste el , adica sa nu il intrerupi . Cu siguranta acest lucru nu il va incanta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *