Multe cupluri se grabesc atunci cand vine vorba de casatorie si de aceea ajung foarte repede la divort. Exista cateva lucruri la care ar trebui sa te gandesti inainte de a face acest pas.

In primul rand daca nu mai esti indragostita de el nu mai este cazul sa faci acest pas. Daca din iubitii care erati odata ati devenit buni prieteni, inseamna ca cateva lucruri s-au stricat intre voi. Trebuie sa te gandesti bine in aceasta situatie. Daca te casatoresti cu el fara ca sa fii indragostita cu siguranta veti avea amandoi de suferit.

Daca nu sunteti stabili financiar atunci este cazul sa te mai gandesti. Casatoria nu inseamna doar dragoste ci si o mare responsabilitate. Inainte de a face acest pas este important sa aveti o stabilitate financiara, dragostea nu trece prin stomac stiti bine. Ideal este ca amandoi sa aveti un servici stabil, pentru ca mai tarziu sa nu va scoateti ochii. Mai ales daca apar si copii atunci va si mai greu.

Daca inca te gandesti ca in viata ta poate aparea un barbat mai bun care sa iti ofere mai multe lucruri atunci nu este cazul sa faci acest pas. Important este ca barbatul pe care il alegi sa fie pe placul tau din toate punctele de vedere.

Si daca nu sunteti compatibili in pat atunci clar nu esti pregatita pentru acest pas. Multe persoane cred ca daca se inteleg suficient cu o persoana si se sprijina reciproc nu mai au nevoie de aceste lucruri. Total gresit. Daca nu sunteti compatibili in pat pot aparea diverse probleme legate de acest lucru. Si desigur asa apare infidelitatea. Iti doresti un barbat cu care sa te simti nemaipomenit in pat.

Daca l-ai cunoscut recent inca nu este cazul sa te arunci atat de departe. Este important sa mai astepti sa il cunosti detaliat, sa stii ca el este cel pe care il doresti pentru tot restul vietii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *