KickstarterAjungi la un punct in care ai ideea perfecta de afaceri si ai si proiectul necesar pentru acesta insa duci lipsa de capacitatile financiare pentru a pune totul in miscare. De aceea ai putea sa te uiti putin pe Kickstarter. Kickstarter este un site web care doreste sa vina in sprijinul antreprenorilor care au idei geniale insa duc lipsa de banii necesari.

Printre cele mai reusite proiecte care au prins viata pe Kickstarter regasim urmatoarele:

Micro 3D printer

Proiectul avea ca scop dezvoltarea unei imprimante de dimensiuni normale care poate printa in 3D. Dimensiunea redusa a acestia va da posibilitatea tuturor celor care vor achizitiona o astfe de imprimanta sa produca obiecte 3D la libera alegere in propria casa. Micro 3D printer dorea sa stranga fonduri in valoare de 50 000 de dolari, bani pe care i-a strans in doar 11 minute de cat a fost postata proiectul pe net. La final proiectul a reusit sa stranga fonduri in valoare totala de 3,4 milioane de dolari.

Torment: Tides of Numenera

In anul 2013 in luna aprilie cei de la inXile Entertaiment au reusit sa stranga aproximativ 4.2 milioane de dolari de la mai bine de 74 de mii de sustinatori pentru a crea jocul „Torment Tedes of Numenera. Jocul este un RPG plasat in universul Numenera. in mod interesat acesta este bazat pe un sistem table top de roleplaying. Cei care au sustinut jocul vor primi o copie grautita din partea dezvoltatorilor insa poti comanda la randul tau jocul online.

Pono Music Player

Acesta se doreste a fi un music player care va avea un spatiu de stocare de 128 de GB de memorie si va putea stoca pana la 2000 de melodii de calitate inalta. Pentru inceput Pono avea de gand sa stranga doar 800 000 de dolari dar acesta a ajuns sa genereze fonduri de peste 6 milioane de dolari. Proiectul a plecat de la initiativa muzicianului Neil Young si a reusit sa isi acopere nevoile de finantare in doar o singura zi de la postarea acestuia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *