A merge la un magazin de jucarii pentru copii poate fi oricand un moment de panica, mai ales pentru ca sunt o multime de jucarii, carti de colorat, jucarii de plus, toate in culori, marimi si modele diferite. Cel mai rau dintre toate este ca al tau copil poate sa insiste sa ii cumperi mai mult decat ii este necesar.

Sa crezi sau nu atunci cand iti spune ca ii place o jucarie?

Copiii pot de cele mai multe ori sa te influenteze ca si parinte si de altfel iti pot incurca planurile financiare, in ideea de a miza pe o singura jucarie si de fapt la casele de marcat te trezesti ca ai 3 jucarii si ca cel mic isi doreste tot ceea ce este colorat si jovial. Tine minte: o jucarie de plus pentru copii sau una din plastic trebuie sa fie sigura si sa nu provoace alergii.

Cele 7 lucruri de care tii cont in alegerea jucariilor pentru copii

 • Varsta potrivita pentru jucarii. Primul lucru care te intereseaza ca si parinte cand achizitionezi jucarii pentru cel mic este varsta. Verifica daca eticheta permite copilului sa se joace cu ea, daca se adreseaza unei categorii de varste sau este universala.
  jucarie de plus copii
  Sursa: bebelas.ro

  Acest criteriu este important chiar si atunci cand optezi sa achizitionezi jucarii si pentru un alt copil. Sa dai un cadou unui copil care nu indeplineste conditiile de siguranta, inseamna sa il supui unui risc, ceea ce nu iti doresti, asa ca, cel mai bine este sa oferi un cadou apropiat varstei sale.

  jucarie creativa
  Sursa: bebelas.ro
 • Este jucaria cea mai sigura. Nu orice se gaseste depozitat in rafturile magazinelor este potrivit pentru cel mic, insa, partea cea mai importanta este siguranta. Multumitor, sunt jucarii care se adreseaza copiilor in functie de varsta, sex, preferinte, indeplinid conditii de siguranta.
  jucarii creative
  Sursa: bebelas.ro

  Jucariile cu acele componente mici sunt periculoase pentru copiii mici, insa, cu siguranta se adreseaza celor cu o varsta mai marisoara.

  jucarii creative
  Sursa: bebelas.ro
 • Jucariile incurajeaza creativitatea. Jucariile care indeplinesc toate activitatile pentru un copil nu mai sunt amuzante. De aceea, ei iubesc acele jucarii care le cresc imaginatia, care incurajeaza partea ludica si distractiva. In loc de a cumpara o jucarie anosta, opteaza pentru lego, pentru jucarii de plus pentru copii, articole de colorat, dar si acele jucarii care sunt aspectuoase si colorate.

  jucarii lego
  Sursa: bebelas.ro
 • Opteaza pentru jucarii care promoveaza activitatea fizica. Sunt o multime de jucarii care se adreseaza activitatilor recreative, care implica jocuri video, plimbari cu bicicleta, jucarii in fata blocului, jucarii care implica participare pe podea, care necesita plimbare si miscare. Astfel de jucarii nu trebuie sa fie noi sau extrem de grozave si scumpe, ci ofera un sprijin in dezvoltarea fizica si educationala a copilului.

  jucarii de plus
  Sursa: bebelas.ro
 • Jucaria permite crestere armonioasa alaturi de copil. Cu siguranta ti-ai dat seama cat de repede pot creste copii si cum se schimba tendintele in materie de jucarii, ceea ce inseamna ca o jucarie nu mai este la fel de amuzanta precum a fost acum 6 luni. Sunt o multime de sortimente pe care le poti lua bebelusilor, jucarii de plus pentru copii cu varste de la 2 la 5 ani si asa mai departe, incat nivelul de viata sa se potriveasca nivelului ludic.

  jucarii de plus pentru copii
  Sursa: bebelas.ro
 • Jucariile trebuie sa indeplineasca o experienta multi-senzoriala. Este important sa gasesti acele jucarii pentru copii care indeplinesc mai mult de un singur aspect. Jucariile de plus pentru copii care fac zgomot, care se aprind, care comunica, in diferite texturi sunt pur si simplu diferite de cele cu o singura functie.
  jucarii de plus
  Sursa: bebelas.ro

  Aceste tipuri de jucarii au demonstrat ca ii ajuta pe copii in dezvoltare, mai ales pe acei copii cu nevoi speciale, prin comportamente calme, prin reducerea stresului si prin oferirea diferitelor tipuri de stimulare creativa.

  jucarii educative
  Sursa: bebelas.ro
 • Fiecare jucarie cumparata trebuie sa incurajeze invatarea. Este important ca o jucarie sa fie amuzanta, sa stimuleze imaginatia copilului si sa ofere posibilitatea de invatare rapida, insa, aceste aventaje trebuie sa provina simultan de la o jucarie.

  jucarii educative
  Sursa: bebelas.ro

De aceea, specialistii recomanda parintilor sa investeasca in jucarii care sa ii ajute sa isi rezolve problemele de imaginatie, creativitate, socializare si sa dezvolte gandirea critica prin implicarea in astfel de activitati. Pot fi jucarii de plus pentru copii care implica o activitate in doi, o activitate de grup sau acele jucarii care indeplinesc mai multe aspecte concomitent.

jucarii copii
Sursa: bebelas.ro

Daca esti parinte, atunci ia in vedere jucariile comercializate de magazinul bebelas.ro, care iti ofera siguranta, preturi excelente, insa si un raport de educatie optim pentru copilul tau, comparativ cu alte articole si produse pentru copii comercializate in multe alte magazine din  tara.

jucarii educative
Sursa: bebelas.ro

Opteaza pentru siguranta, educatia si buna stare de dezvoltare sociala a copilului tau, mizand pe promotiile disponibile online pe site-ul bebelas.ro, pentru ca intreaga gama de produse se adreseaza copiilor, parintilor actuali, insa si viitorilor parinti.

 

Blogger: Ankez

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *