apa dedurizata

Fiecare sistem sanitar necesita intretinere, fie ca se vorbeste despre mediul rural sau cel urban, astfel incat, indiferent de numarul de membri ai familiei sau de numarul de bai si bucatarii din locuinta este vorba, un sistem trebuie purificat, curatat si bine igienizat.

Se pune in valoare o locuinta confortabila, care sa indeplineasca nevoile umane, iar, atunci cand sistemul de canalizare si eliminare al apei menajere este defectuos, intretinerea si reparatia se face doar cu acordul celor mai priceputi mesteri.
Inspectia periodica a fosei septice si pomparea deseurilor din aceasta devine partea cea mai integranta a intretinerii sistemului septic si implicit obtinerea unui nivel de vidanjare al zonei impecabil.

Sfaturi practice pentru intretinerea fosei septice

 1. Inspectia adecvata pentru fosa septica este rudimentara. Rezervorul trebuie verificat periodic pentru orice semne vizibile de zgarieturi, adancituri sau pentru zonele joase din apropierea solului la care ar putea ajunge rezervorul septic. Acest lucru poate deveni periculos, existand posibilitatea unui colaps al sistemului, mai ales atunci cand indicatorul de scurgere nu reuseste pomparea deseurilor.Sfat: trebuie sa verificati in mod degulat si obligatoriu sistemul de siguranta al fosei septice. In cazul in care acesta este pliat si prezinta riscul de pericol fatal, acesta trebuie schimbat. In cazul in care este fisurat,  trebuie sa fie inlocuit cu un alt capac de siguranta, sau, cel putin sa se acopere cu ajutorul unor straturi de siguranta din aluminiu sau din lemn.

  Sursa: ecobricolaj.ro
 2. Pomparea deseurilor. Existe pompe care rejecta deseurile casei, insa, este de responsabilitatea fiecarui proprietar sa supravegheze si sa monitorizeze functionarea lucrurilor. Pentru a extrage toate deseurile acumulate, inclusiv namolul din rezervorul septic, stratul de la suprafata trebuie distrus, tocat si implicit amestecat cu un lichid fluent cu rol de topire. O persoana cu experienta in pomparea deseurilor sau o masina specializata poate indeplini aceasta sarcina prin oprirea intregului proces aflat intre injectarea si eliminarea deseurilor din resturile aflate in rezervorul septic.
  Sursa: desprefose.ro

  Sfat: in timpul procesului de pompare este mai bine sa se sisteze alimentarea cu apa si implicit sistarea oricarei surse de eliminare a deseurilor din casa. Fluxul invers al apei uzate poate cauza scurgeri si implicit mirosuri urate in jurul locuintei. De verificat sunt si conditiile deflectoarelor si in cazul in care acestea sunt deteriorate, trebui inlocuite sau reparate, pentru ca rolul lor este de a ajuta la controlul periodic al eliminarii resturilor menajere.

 3. Curatenia dupa interventie. Odata ce procesul de curatenie devine util, este necesar sa se spele laturile rezervorului fosei, pentru a facilita un aspect mai placut pentru o viitoare inspectie. Un furtun de gradina poate fi utilizat in acest scop.Sfat: dupa curatare, rezervorul trebuie sa fie verificat pentru scurgeri, iar in cazul in care acestea se observa, trebuie sa fie sigilate.

  Sursa: discountsepticllc.com

Apa in locuinta lipsita de microbi

Pe langa o igiena fosei septice, se impune si o apa lipsita de nitrati, o apa dedurizata, astfel incat instalarea unui model dedurizator care sa regenereze apa in mod automat se necesita. Un dedurizator apa ecowater indeplineste acestei nevoi, incat sa fie usor de schimbat si instalat. Pentru a nu consuma apa de la aceeasi sursa de alimentare, proprietarii de locuinte doresc o dotare utila pentru incapere, incat si cel mai mic dintre copii sa se poata alimenta cu apa lipsita de microbi. Imbutelierea apei si transportul indeplinesc cele mai sigure conditii astfel incat sistemul de alimentare cu apa filtrata al unui dedurizator de apa sa fie la presiunea indicata.

Monitorizarea nivelului de sare este un alt element care indica folosirea si instalarea unui dedurizator apa Ecowater in fiecare casa. Va intrebati probabil care este diferenta intre un astfel de sistem si un purificator de apa sau un filtru de purificare. Ei bine, o statie de dedurizare Ecowater permite un transfer termic cu un randament maxim, in timpul in care presiunea apei este la nivel puternic. De altfel, reprezinta un dispozitiv care mentine apa curata, dar ofera si avantajul de a economisi bani pe oricare alte dispozitive.

Sursa: waterconsumers.org

Un dedurizator de apa Ecowater este alcatuit in asa maniera incat orice problema legata de apa dura sa fie eliminata, printr-un schimb ionic, cu ajutorul filtrului specific. In mod complet si automat, dispozitivul controleaza nivelul de apa dura si elimina consumului apa lipsita de nitrati, si implicit apa care este buna pentru consumul propriu.

 

Blogger: Ankez

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *