3 greșeli pe care să nu le faci cu părul tău – hairstilistul potrivit ție îl găsești prin Stailer

Sunt lucruri pe care nimeni nu ți le spune și din păcate ajungi să dai tu cu capul de pereți până să înțelegi cum stă treaba. Nu îți spune nimeni că părul lung este frumos, însă nu avantajează pe oricine. La fel de bine nici părul scurt nu se poate spune că este pentru oricine. Trăsăturile feței tale dictează și ce tip de coafură ți se potrivește.

Asta înseamnă că dacă nu ai găsit hairstilistul potrivit ție, se prea poate să te confrunți cu un look ce nu ți se potrivește prea bine. Poți avea parte de tunsori moderne la Balans Salon din Bucuresti spre exemplu sau dacă nu ești din capitală caută salonul unde există personal calificat, experimentat. Poți face asta prin Stailer, platformă special dedicată acestei nișe, care îți promite o experiență altfel atunci când cauți și te programezi la un salon de hair and beauty.

Ce este Stailer

O platformă ușor de folosit. Vezi alte detalii aici. Nici măcar nu ești condiționat de ideea de a avea un cont aici și numai după logare să poți da search în lista de saloane. Oricine poate folosi această pagină pentru a căuta un salon în orașe precum București, Timișoara, Oradea, Cluj sau Iași.

Pentru cei care aleg să nu își facă un cont aici trebuie spus că pot face la fel de bine un număr nelimitat de programări. Pentru cei care își fac și cont există nu doar gratuitate, ci și ceva mai  multe setări ce pot fi făcute. Spre exemplu pot fi setate remindere pentru fiecare programare făcută. Acestea sunt de tip sms și te ajută să fii mai organizat.

Stailer înseamnă așadar gratuit, simplu și eficient să cauți și să te programezi la un salon de hair and beauty.

3 greșeli care îți vor demonstra că ar fi bine să cauți un alt stilist

Știai că părul lung te poate îmbătrâni? Te maturizează și uneori acest efect nu este tocmai cel pe care ți-l dorești. Îți poți întineri chipul cu câțiva ani prin schimbarea coafurii. Cu păr de lungime medie sau chiar scurt ai putea crea un efect wow.

Nu îți schimbi look-ul prea des? Aceasta este de asemenea o greșeală. Și asta pentru că obișnuiești pe toată lumea și inclusiv pe tine cu aceeași imagine. Schimbările sunt bine-venite uneori.

Culoarea părului te poate schimba de asemenea. Una dintre cele mai frecvente greșeli se referă la alegerea unei nuanțe închise la păr. Adică vopsești părul închis și asta înseamnă să mai adaugi ceva ani chipului tău. Este un efect pe care nu îl vei dori nici în tinerețe, căci te face să pari prea serioasă și matură. Iar de la o vârstă acest efect amplifică totul. Adică te îmbătrânește.

Alegerile potrivite te pot ajuta să îți pui în lumina potrivită trăsăturile. Așadar caută stilistul potrivit ție. Este la un click distanță, prin Stailer disponibil.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.