stailer

Nu ești genul care să suporte să stea la coadă, indiferent despre ce ar fi vorba. Trăim în era vitezei, suntem pe repede înainte, totul este fast și este de înțeles de ce oricine ar fi de acord cu faptul că nu este loc de stat. Poți comanda mâncare, în loc să stai la coadă să fii servit, poți comanda orice online în loc să te îngrămădești prin magazine.

Iar când vine vorba de a accesa serviciile disponibile la salonul Breathless Gentlemans Room  spre exemplu sau ale oricărui salon de hair and beauty să știi că tot online-ul te ajută. Nu să te coafezi, ci să te programezi acolo unde îți dorești și când îți dorești.

Stailer te poate ajuta

Stailer este o platformă bine intenționată care de la finele anului trecut și-a făcut apariția în viața noastră. Presupune un filtru activ și practic care îți triază lista de opțiuni, cu saloanele de infrumusetare din Timisoara, Iași, Cluj, Oradea și București. Deocamdată, căci se pare că a durat foarte puțin timp de la lansare și a ajuns iată disponibilă pentru atât de multe orașe. Cine știe ce surprize ne așteaptă în viitorul cât mai apropiat.

Concret, intri aici și setezi data, ora la care dorești o programare, iar site-ul te ajută să găsești în timp util acele locații ce corespund cu preferințele tale. Poți face programarea aici, fără prea mult efort, fără să plătești ceva în plus.

Și după ce începi să îți formezi din asta un obicei, iată și ce concluzii tragi:

1. Timpul este prețios pentru oricine

Adică nu este loc de pierdut vremea să mai suni pe la saloane și să aștepți până când ți se răspunde și până când poți stabili o programare. Și de cele mai multe ori trebuie să mai faci și un compromis în ceea ce privește alegerea zilei și a orei.

2. Treci pe online. Digitalizarea este viitorul

Mai toate serviciile sunt acum disponibile online. Și este firesc astfel. Dacă mai era nevoie, pandemia ne-a demonstrat că uneori este benefic să ținem distanță, să nu ne intersectăm cu oamenii, însă să avem și acces la cele necesare. Online faci totul, de la plăți, la comenzi de produse. Așa cum Stailer acum ne demonstrează, online rămâne instrumentul perfect și pentru a accesa toată lista de saloane dintr-un oraș, urmând să alegem după bunul plac. Totul în timp foarte scurt!

Ca novice în acest tip de programare făcută poți spune că mai sunt și alte concluzii. Spre exemplu că nu trebuie să te mulțumești cu orice salon și cu orice ofertă de preț. Oricând poți încerca ceva mai mult de atât. Cu stailer.ro nu doar că găsești în timp util saloanele din oraș, însă poți totodată să faci alegerea unuia în funcție de toate criteriile tale, că este vorba de distanța față de tine, de cost sau de cum arată un salon sau ce recenzii are.

Descoperă Stailer și trage propriile tale concluzii.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *